Mitől lesz jó egy céges buli?

2017.11.12

Hagyományosan attól, hogy színvonalas, barátságos és a munkahelyi arcán túl is megismerhető a kolléga, üzlettárs vagy partner. Hogyan ne csússzon le a rendezvény az átlagos karácsonyi partyk sorába, amelyek egyetlen vonzereje a gátlástalan lazulás?

Akár kicsi a cég, akár nagy, egy karácsonyi évzáró party igenis presztízsértékkel bír. Figyelem: nem csak akkor, ha az üzleti partnerek elkápráztatására hivatott. A szűk körű, közös évbúcsúztatás ugyanolyan fontos. Erősíti a lojalitást, elsimítja az év közben felszedett ráncokat és felébreszti vagy szinten tartja a motivációt. Szánj rá időt és pénzt, hogy megköszönd a munkatársaidnak, hogy vannak! Minél kisebb a cég, annál egyszerűbb valóban személyes élménnyé tenni.

Ha nagyban gondolkodsz és fontos a jól megszervezett céges rendezvény, ne szorítkozz a sablonokra. Legyél kreatív! Válassz olyan helyszínt és cateringet, ami illik a céged profiljához és méretéhez. Figyelj oda a meghívók grafikájára, legyen benne valami egyedi és ötletes. Ha különféle programokat szeretnél megrendelni a rendezvényed színesítésére, ügyelj arra, hogy azok ne zavarják egymást. Készíthetsz akár előzetes közvélemény kutatást is pl. a cégen belül. Hagyd, hogy a kollégáid ötleteikkel, tanácsaikkal segítségedre legyenek.

Ha hosszú távra tervezel, érdemes a céges bulikat, csapatépítőket tematikusan felépíteni. Így köthetsz ügyfelet, munkatársat évről évre a céghez. Várni fogják a következő meghívódat! :-)

Érdekel, hogyan tud egy grafológus a rendezvényed programjába illeszkedni és mitől lesz különleges az ötlet? Kérj ajánlatot itt.

HOZZÁSZÓLÁS

ÖN MIT SZÓL HOZZÁ?

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.