Teszteld az anyósodat!

2018.03.08

Lehet-e jó a viszonyod az anyósoddal? Természetesen! Az anyós is ember, aki karakterrel, rá jellemző egyedi vonásokkal bír, amelyek meghatározzák szokásait. Szeretnéd tudni, mik ezek? Ajándékozz neki grafológiai elemzést!

Ha ismered anyósod vagy leendő anyósod szokásait és a miértjeit, jobban tudsz hozzá alkalmazkodni, tudod, mikor kell őt elkerülni, vagy éppen mikor lehet vele közös programot tervezni. Ismerd meg, hogyan tudsz bizalmat ébreszteni benne. Mi az, ami kedvelhető, szerethető az anyósodban, mint emberben? Miben lehet segítségedre, és mi az, amiben nem rá kell számítanod?

Függetlenítsd anyósodat a szerepétől, és nézz rá objektíven! Válj meg a sztereotípiáktól, tekints rá, mint egyénre egészben, ahogy egy munkatársaddal vagy barátoddal teszed. Őket sem a szerepük szerint ítéled meg, hanem vannak szerethető és kevésbé kedves tulajdonságaik. Tudj különbséget tenni! Legyél Te a kivétel!

Válassz itt: http://www.iraspszichologia.hu/ajandekutalvany/

HOZZÁSZÓLÁS

ÖN MIT SZÓL HOZZÁ?

Kapcsolat

  • Franyó Anna okl. grafológus
*kötelező mező
*Adatvédelmi irányelv: Adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag ezzel a weboldallal összefüggésben használjuk fel. Soha nem adjuk ki az Ön adatait harmadik személynek.